Programma

Dagindeling 

Vrijdag 22 sept

Zaterdag 23 sept

Zondag 24 sept

18u: het lepelfeest opent zijn deuren.

8u: koffie staat klaar aan de lepelbar. Wie op zaterdagmorgen toekomt is welkom vanaf 8u.

8u: koffie klaar

Wie wil kan dus al vanaf vrijdagavond komen, zich installeren en een gezellige avond doorbrengen bij het kampvuur met een hapje en een drankje bij de lepelbar.

9u: officiƫle opening van het Vlaamse Lepelfeest!!!

8u30: ontbijt


9u30 -12u: SESSIE 1

9u30 - 12u : SESSIE 3


12u Lunch

12u: Lunch


13u30 - 16u: SESSIE 2

13u30 - 16u: SESSIE 4 


16u: Verse kampvuurwafels

16u: Afsluitmoment en groepsfoto


17u: DE BLOK

16u30: Opruimen


18u: Diner19u: Bar en kampvuur en avondanimo


Extra activiteiten

Lepelsnijden: naast de sessies kan iedereen natuurlijk ook wat snijden. Er zal hout genoeg zijn en verschillende soorten!


DE BLOK: enkele docenten demonstreren zij aan zij  in 30 minuten hoe ze een lepel maken. Ze krijgen elk een blok vers hout en een kapblok. Als de tijd op is kiezen jullie allemaal samen wie de leukste, beste of mooiste lepel heeft gemaakt. De winnaar krijgt de bloktrofee meer naar huis voor 1 jaar en mag volgend jaar zijn titel verdedigen. Een leerrijke, spannende en niet zo heel serieuze wedstrijd.


Lepelshop: verschillende docenten zullen lepels meebrengen die te koop zullen zijn in de lepelshop. WIl je zelf ook lepels verkopen of andere crafty spullen, dan graag voorzien van een label met jouw naam en prijs. Best wat cash geld meebrengen als je een pareltje mee naar huis wil nemen.


Gereedschapshop: verschillende gereedschappen zullen te koop zijn in de shop. Van basismes tot meer exclusieve bijlen en andere leuke scherpe tools.


Het Hamerspel: Spel op zaterdagavond: een hamer, een blikje en snel ronddraaien. Hilarisch!


Kampvuur en muziek: savonds gaan de vuren aan en opent de bar zijn andere deuren (deze met lekkere streekbieren). Genieten met  muziek op de achtergrond.